✉ info@pgzrt.hu  
✆ 36 20 315 9446

Rólunk

Valójában mi sosem akartunk építőiparral foglalkozni, de elkövettük azt a „hibát”, hogy belekezdtünk egy felújításba. Nem tudom, hogy Önnek / Neked milyen tapasztalatod van az építkezések területén, de életünk eddigi legrosszabb élménye volt!
A „szakemberek” folyamatosan csúsztak, az előzetes felmérés ellenére a végső ár az eredeti duplája lett és a minőség sem volt az igazi, sőt az egész brigádot le kellett cserélni… Több ismerősünkkel beszéltünk az esetről és szinte mindenhol hasonló élményekről számoltak be!

Véleményünk szerint ez tarthatatlan állapot, hiszen mindannyiunknak talán a lakásunk, nyaralónk, üzletünk az egyik legfontosabb hely a világon, ezért a pontosság és a minőség elengedhetetlen ezek szépítése, felújítása során.

Hogyan sikerült megoldani? Szerencsére a cégben többen is a Humánerőforrás menedzsment területéről jöttük, ezért számunkra nem volt ismeretlen a toborzás és a kiválasztás. Egy hosszú és alapos kiválasztási folyamat eredményeként, bármennyire is hihetetlen, de sikerült felállítani egy olyan építőipari csapatot, akik pontosak, precízek és szeretik azt amit csinálnak!
Pár tucatnyi sikeres projekt után bátran el tudjuk mondani magunkról, hogy sikerült elérni azt ami szerettük volna: Apró változást, de mégiscsak változást hozni az építőiparba!