✉ info@pgzrt.hu  
✆ 36 20 315 9446

Hidegburkolás

Felújításon gondolkodik? A fürdőszoba, vagy a konyha már nem az igazi? Talán a teraszon szeretne szépíteni? Önnek tapasztalt burkolóra van szüksége! Mi segítünk Önnek a megfelelő hidegburkolat, kerámia burkolat (csempe, padlólap) kiválasztásában és annak profi lerakásában, hogy az a későbbiekben se mozduljon el vagy essen le a helyéről. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozzunk, hiszen így a végeredmény is sokkal igényesebb és tartósabb lesz.
Hidegburkolás keretében vállaljuk a bontási munkálatok elvégzését, felületképzést, falazatok és belsőépítészeti, épületgépészeti takarások elkészítését, vízszigetelést, külső és belső terek burkolatának kialakítását minőségi burkolatok, a fugázáshoz és szilikonozáshoz szükséges alapanyagok felhasználásával.

Melegburkolás

Melegburkolás keretében elvégezzük meglévő parkettájának csiszolását, lakkozását, valamint a laminált padló vagy a szőnyegpadló javítását. Ha teljesen új burkolatot szeretne, kérjen egyedi ajánlatot, hiszen vállaljuk új melegburkolatok lerakását, mint például:
  • hajópadló és tömörfa parketta szakszerű lerakását,
  • szalagparketta, laminált parketta, svéd padló fektetését ragasztással vagy úsztatással,
  • szőnyegpadló és PVC burkolatok leragasztását,
  • valamint a melegburkolatok szegélyezését is elvégezzük.